Over ons

Sergio Liguori is geen onbekende in de Eindhovense horeca. Jarenlang runde hij ijssalon Verona op de Kruisstraat. Hij verkocht die zaak omdat hij een restaurant in Ligurië wilde openen, maar kwam weer terug naar Eindhoven omdat hij zijn kinderen te veel miste. Weer opende hij een restaurant, dit keer in Geldrop. Later volgde nog een ijssalon in Valkenswaard. Nu staat hij dan aan het roer van Pummarò Pizze e Pasta, een klein restaurant waar bezoekers informeel kunnen eten in typisch Italiaanse sfeer.

Klein

,,We hebben de kaart bewust klein gehouden”, vertelt zijn dochter Elisa, die met haar vader meewerkt in de zaak. ,,Een klein aantal voorgerechten, pizza’s en pasta’s en enkele salades. Maar alles, inclusief deeg, wordt vers bereid en à la minute klaargemaakt. Later dit jaar gaan we mogelijk ook nog een wisselend menu aanbieden, maar voorlopig beginnen we hiermee.”

Vakantiegevoel

Liguori heeft bewust gekozen voor het Trudoplein. ,,Je krijgt echt een vakantiegevoel op dit plein, met al die bomen, de kerk en een groot terras. En het gaat ons om de gezelligheid”, vertelt hij. Bij elkaar aanschuiven, eten, drinken en gezellig praten, dat hebben we voor ogen met Pummarò.”

Pummarò Pizze e Pasta is gevestigd op Sint Trudoplein 10 in Eindhoven en is geopend van woensdag tot en met zondag, van 16:00 tot 22.00 uur.